Welke kleur past bij jou ! Nyko Pro Controller voor Switch

Er zijn veel, heel veel, alternatieve controllers op de markt en voor zo’n beetje alle systemen. Maar als het merk Nyko ons verteld dat we binnenkort de nieuwe lijn aan accessoires kunnen verwachten voor Nintendo Switch, dan zijn we er als de kippen bij om hier niet wat extra aandacht aan te besteden.

Net als zoveel merken die we via de webshop aanbieden, hebben we geen enkel belang om een bepaald merk wat naar voren te schuiven, anders dan dat we heel erg te spreken moeten zijn over de werking en over de kwaliteit van de geleverde goederen, en Nyko is zo’n merk.

Vanaf eind maart zullen er meerdere nieuwe Nyko artikelen verkrijgbaar zijn, waaronder ook deze Nyko Wireless Core Controller voor Nintendo Switch. En wat maakt deze controller dan zo bijzonder ?, nou dat is simpel. Prijs, kwaliteit, en looks. Jawel, looks, want een lelijke controller speelt minder lekker toch ! .. nou ja, whatever, het oog wil ook wat, en Nyko maakt zijn nieuwe draadloze Switch Pro controller beschikbaar in vrolijke kleuren !, wat ons niet geheel toevalligerwijs een beetje doet denken aan de transparante Nintendo 64 Consoles die eind jaren 90 tijdelijk beschikbaar waren. Die apparaten zijn nog steeds prachtig om te zien.

De Nyko Wireless Core Controller is naast erg handig voor de wat meer veeleisende gamer, ook meteen een lekker stukje ‘eye candy‘, en waarom ook niet. Als je het toch moet maken, doe het dan meteen goed 🙂

De controllers zullen eind maart 2019 beschikbaar zijn, en je kunt als je wilt al een pre-order plaatsen voor een van jouw favoriete kleuren. Wij gaan altijd voor groen in dit soort gevallen.. of paars. O, wacht, nee toch blauw.

 

 

 

Of groen.

En voor dat we het vergeten (console knuckles dat we zijn), de controller is tevens geschikt voor PC en Android. Reserveer nu jouw favoriete kleur.