Video BOMBA februari 2019

Video BOMBA !

Videogame video’s vertellen meer dan 1000 woorden en daarom vind je hieronder enkele video’s van games die binnenkort uitkomen of die simpelweg interessant genoeg zijn om met jullie te delen. 

Metro Exodus is 5 jaar in ontwikkeling geweest en is zelfs het paradepaardje geweest voor Microsoft om Xbox One X te promoten tijdens E3 2017. gelukkig voor PlayStation 4 bezitters is de game ook verkrijgbaar op PlayStation 4. En vergis je niet in de titel, ook al is het geen Call of Duty, of Battlefield, Metro Exodus is triple A class !

Metro Exodus Uncovered

A Plague Tale: Innocence Webseries Ep .2 ‘Dark Ages’ toont een Frans stadje in de middel eeuwen. De game is een nieuwe IP en het ambitieuze project van ontwikkelaar Asobo Studio, gevestigd in Frankrijk, en zal medio mei verkrijgbaar zijn. Bekijk de video en zie hoe details tot leven komen in dit nieuwe verhaal waar emoties de hoofdrol spelen. Als je het ons vraagt zijn het de graphics die de hoofdrol spelen, als het verhaal een beetje mee kan komen dan hebben we hier te maken met een potentiële topper !

A Plague Tale: Innocence Webseries Ep .2 'Dark Ages'

Darksiders Warmastered Edition is al een tijdje verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One, maar vanaf 2 april kunnen ook Nintendo Switch liefhebbers kennis maken met de Darksiders series. De game staat ook wel een beetje bekend als de ‘Zelda game voor volwassenen’ waarbij de gameplay toegankelijk is, maar het verhaal en stijl van graphics een stuk duisterder zijn.

Darksiders Warmastered Edition

Operencia: The Stolen Sun is een release die exclusief is voor Xbox One, en PC, van ontwikkelaar Zen Studios. De game is een klassiek ‘dungeon grinding fest’, maar dan een van een hoog niveau. Tijdens een demonstratie kregen Microsoft en Epic deze game in de smiezen en hebben zich de titel toegeëigend door mee te werken aan het project om zo de game naar een nog hoger niveau te brengen. En daarmee een stukje exclusiviteit voor hen platform te krijgen. Xbox krijgt de console exclusiviteit, en Epic de exclusieve distributie rechten voor de PC versie. En het zure voor ons is dat dit alleen via de stores te krijgen zal zijn, en niet via een fysieke release. Ach ja, can’t have ‘m all.

Operencia: The Stolen Sun

Wat zijn de PlayStation Plus games voor februari 2019 ? De vraag is hieronder beantwoord.

PlayStation Plus games voor Februari 2019

One Piece: World Seeker ‘Trafalgar D. Law and Sky Island’ Gameplay. One Piece is altijd al een beetje ‘gekkie’ maffie serie geweest, en in World Seeker gaat de cast de ruime wereld in om daar problemen op te lossen.

Hieronder zie je een klein stukje ‘gameplay test’ waarbij de flexibele ledenmaten duidelijk goed van pas komen, maar ons ook opvalt hoe mooi de getekende wereld tot leven komt door de zachte omgevingselementen. One Piece: World Seeker is er een voor de fans, maar ook voor iedereen die nieuw is met de serie. Je hoeft maar een ‘ietsie pietsie iets’ met Anime te hebben om direct verliefd te worden met de One Piece cast.

One Piece: World Seeker 'Trafalgar D. Law and Sky Island' Gameplay

Er worden tegenwoordig zoveel gameplay, pre-view, aankondigen, en release video’s de wereld in geslingerd dat het geen doen is om alles te posten. Wat we willen proberen is om hier een interessante selectie uit te maken, en die posten in ForeGames Magazine zoals hier het geval is.

Als afsluiter kunnen we Xbox One bezitters laten zien waar ze deze maand naar uit kunnen kijken. Meteen naar die console rennen en downloaden die handel. Bloodstained, gratis, no brainer als je het ons vraagt, ook al kreeg de game behoorlijk wat kritiek te verwerken tijdens release.

February 2019 Games with Gold Revealed

Tot de volgende

Video BOMBAAAA !