Tijdelijke SNK Mini aanbieding ! €99,99 inclusief Controller

Zit je al een tijdje te denken om een SNK Neo Geo Mini aan te schaffen, of wil je jezelf verrassen met een selectie van de beste 16-bit 2D arcade games uit de jaren 90, dan is deze aanbieding misschien iets voor jou !

Tijdelijk is deze bundel bij ons verkrijgbaar voor maar €99,99, waarbij je de Neo Geo Mini International Console krijgt, en daarbij ook een officiele Controller t.w.v. €29,99. Dat is op een cent na €60 euro voordeel !

De Neo Geo Mini Console kun je gebruiken als tabletop model, of als hub met een HDMI kabel (niet inbegrepen) en een controller (wel inbegrepen) zodat je alle games op je TV kunt spelen. Losse HDMI kabels zijn niet duur, of heb je vast nog wel ergens liggen, en een tweede Controller is e.v.t. los verkrijgbaar wil je van dit Mini geweld met twee spelers genieten.

40 ingebouwde games staan te trappelen om gespeeld te worden, met titels als Metal Slug, The King of Fighters, en meer, die je alleen, met, of tegen elkaar kunt spelen. Dit is puur 2D gaming voor de liefhebber, en voor iedereen die hunkert naar het mooie verleden waar games meteen speelbaar waren. Easy to start, hard to master, games.

Wij ForeGamertjes houden van onze Mini Console. De games zijn tijdloos, en het ontbreken van de ‘click’ switches is ons een zorg, en maakt dat het systeem overal gespeeld kan worden zonder dan je elke twee minuten een schoen naar je hoofd gegooid krijgt. Ja, het kan ‘puurder’, maar wat je krijgt is systeem dat zo compleet is, dat zo fijn speelt, dat het de originele prijs al meer dan waard is. De looks, games, en flexibiliteit van het geheel maakt dit voor ons een ‘must have’. En nu heb je de kans om deze mooie bundel van SNK’s verleden voor een zachte prijs in je bezit te krijgen.

Dit doet ons denken aan onze ‘pre ForeGames tijd’, toen we Metal Slug met 1mb RAM kaart voor Japanse Saturn kochten bij Future Zone in Rotterdam voor 249 gulden. 1 game, tijdloos en in ons DNA geprint.

Nu te bestellen. Er zijn meer units onderweg, mochten we uitverkocht raken dan worden deze binnen enkele dagen direct nageleverd. Maar .. op = op. 

Your Future is now !

Nintendo Direct van 13 februari 2019