The End

Ja, dat lees je goed, ForeGames in zijn huidige vorm zal stoppen te bestaan. We leveren preorders gewoon uit, no worries, en we houden de webshop in de lucht, maar het complete concept, waarbij we alles wat met videogames te maken heeft aan willen bieden is met ons kleine team niet houdbaar. Misschien dat we ons gaan richten op het schrijven van verhalen over games, misschien krijgt ForeGames tv wel weer een herstart, of misschien komen we terug in een andere vorm*. Loopt de webshop dan niet goed ?, horen we je denken. Verre van, de webshop loopt juist hartstikke prima, het zijn vervelende slepende dingen uit het verleden wat tot dit besluit heeft doen komen. Is ForeGames dan failliet ?  Nee, ForeGames is ook niet failliet maar zal zijn activiteiten tijdelijk stoppen of overzetten zoals we met G FUEL hebben gedaan. Een dedicated en nieuwe overzichtelijke webshop.

We leveren zoals gezegd alle preorders gewoon uit, tenzij er mensen zijn die hun bestelling liever willen annuleren. Stuur ons dan gewoon een berichtje via Messenger, en we maken het voor elkaar. Het waren 20 prachtige en enerverende jaren, vol pieken en dalen, met vriendschappen en plezier, maar zoals zo vaak komt er aan alles een keer een eind. We hopen dat je met plezier bij ons hebt gewinkeld, online en in de stores in Tilburg en Breda, en dat we een plaats in je hart ogen krijgen als mede game peeps. Games waren voor ons van het begin af aan al meer dan alleen een zakelijk product om inkomsten te genereren, en we hopen dat dat bij iedereen zo is overgekomen. Nog voordat de game industrie zo groot was wisten we al dat gaming, en gamers, een blijvertje waren. We hebben vele concurrenten overleefd door simpelweg te geloven in eigen kracht, en altijd het beste te doen en te willen voor de klant. Alleen kwam die verschrikkelijk grote crisis uit 2009, in een tijd dat we groot investeerden in een van de mooiste (vinden we echt 😉 ) winkels van Nederland, ons destijds niet zo goed uit.

We willen een persoonlijk dank je wel geven aan alle (oud) werknemers en stagiaires die we de afgelopen 20 jaar hebben gehad, en een iemand die geen werknemer was, maar er wel altijd met zijn neus tussen zat.

Daniel, Kamal, Bart, Mike, Edwin, Remy, Hannes, Harriet, Ricardo, Laurens, Stef, Yi Long, Toby, Jorrit, Marin, Dave, en iedereen die we vergeten zijn..  bedankt.

Voor nu sluiten we een 20 jarig hoofdstuk af en willen iedereen die bij ons gewinkeld heeft bedanken voor het vertrouwen en hopelijk tot ziens in de toekomst.

ForeGames