Retro

Retro

Retro gaming

Dat vroeger alles beter was hoeven we je niet te vertellen toch. De sprongen van console generatie op console generatie waren ongekend gaaf, opgezweept door een hevige oorlog tussen grootheden als Sega en Nintendo viel er altijd wel wat te beleven.

De dagen van innovatie in gameplay lijken voorgoed achter ons. Gelukkig betekende kwaliteit in die tijd nog iets en waren apparaten onverwoestbaar en de games tijdloos. Herbeleef de glorie dagen van de classic console met onze bodemloze voorraden retro games en consoles. Alles stuk voor stuk met de hand nagekeken, schoon gemaakt, en waar nodig gereviseerd met nieuwe onderdelen zodat jij gegarandeerd bent van jaren speel plezier.

New retro: De laatste tijd zijn er veel nieuwe, op retro gebaseerde, producten uit gekomen. En de lijst aan spullen houdt niet op. Van vervangende controllers tot hele console constructies, je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel iets of iemand die het maakt. Of het nu de bekende bedrijven zijn als SNK, Nintendo en SEGA, of een idealistisch kickstarter bedrijf, we omarmen alle initiatieven die waarde toevoegen aan de categorie. Voor de mensen die van retro gaming houden maar soms door de bomen het bos niet meer zien hebben we een nieuwe categorie aangemaakt, New retro. Hierin vind je alle producten die opnieuw uit zijn gekomen als ondersteuning voor een oude systeem, of als heel nieuw retro systeem.

Binnen New retro heb je de mogelijkheid om boven aan een selectie te maken. Zo vind je snel wat je zoekt en kun je er zeker van zijn of een bepaald artikel wel of niet geschikt is voor jouw systeem.

Retro uitgelicht

New retro