Retro

Retro

Welkom

Leuk dat je op onze retro start pagina bent belandt, en net als ons een voorkeur hebt voor retro videogames. Voordat je verder klikt willen we hierbij wat praktische informatie verstrekken zodat je een idee krijgt van het retro assortiment van ForeGames. ForeGames heeft vele games uit het verleden die tot de categorie retro behoren, van Atari 2600, tot PlayStation 2, en 3, en alles wat daar tussen zit, zowel uit het PAL regio gebied, als uit Amerika en Japan. We werken dagelijks aan de verwerking van alle producten naar de nieuwe hoge standaard die we in de huidige webshop tonen. Er is nog heel veel werk te verrichten voordat we helemaal bij zijn, en er zal een flinke tijd overheen gaan voordat alles online hebben geplaatst.

We wensen je veel plezier met het snuffelen in onze webshop, en browse regelmatig terug voor updates !

Groetjes, Retroman (retro verwerk slaaf)

Zeg je retro, dan zeg je ForeGames !

Dat vroeger alles beter was hoeven we je niet te vertellen toch. De sprongen van console generatie op console generatie waren ongekend gaaf, opgezweept door een hevige oorlog tussen grootheden als Sega en Nintendo viel er altijd wel wat te beleven.

De dagen van innovatie in gameplay lijken voorgoed achter ons. Gelukkig waren de consoles uit de jaren 80 en 90 echte werkpaarden en werkt het overgrote deel vandaag de dag nog prima !

Herbeleef de glorie dagen van de game consoles met onze bodemloze voorraden retro games en consoles. Consoles die stuk voor stuk met de hand worden nagekeken, schoon gemaakt, en waar nodig gereviseerd met nieuwe onderdelen zodat jij gegarandeerd bent van jaren speel plezier !

New retro: Er zijn vele, nieuwe, op retro gebaseerde producten. En de lijst aan producten houdt niet op. Van vervangende controllers, tot hele console constructies !, je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel iemand die het maakt. Of het nu de bekende bedrijven zijn als SNK, Nintendo en SEGA, of dat ene idealistisch kickstarter bedrijf, we omarmen alle initiatieven die waarde toevoegen aan het aanbod. Voor iedereen die van retro gaming houdt, maar op dit gebied door de bomen het bos niet meer zien, hebben we een nieuwe categorie aangemaakt, New retro. Hierin vind je alle producten die opnieuw uit zijn gekomen als ondersteuning voor oude systemen. Of de laatste trends in clone consoles waarmee je je oude games op een prima manier, en vaak via HDMI HD kunt spelen.

Binnen New retro heb je de mogelijkheid om boven aan een selectie te maken. Zo vind je snel wat je zoekt, en kun je er zeker van zijn dat een bepaald artikel geschikt is voor jouw systeem.

Wil je alvast in de stemming komen, druk dan op de SPACEBAR !  (Spacebar = jump, pijltje naar beneden is duiken)

Retro uitgelicht

New retro

Nintendo

Sony/Microsoft

Andere merken