Pre-order Overwatch Figurines

Preorder: zijn geopend voor de action figures uit het populaire spel Overwatch. Kenmerkende karakters zullen in de loop van 2018 en 2019 verkrijgbaar zijn en kunnen een prominente plek innemen op jouw boekenkast of videogame verzameling.

Reaper staat bekend om zijn stoere uiterlijk, no nonsens shotgun actie, en speciale transport move. Reaper is een allrounder die recht voor zijn raap is en voor een verrassing kan zorgen.

D.Va is dat lief uitziende meisje dat altijd lacht maar weet dat er achter die lach een dodelijke jonge vrouw zit.

Widowmaker is de sniper uit de familie. Met afstand een van de dodelijkste uit de groep die je niet altijd aan ziet komen.

Al deze FIGMA figuren zijn gemaakt door Good Smile Company, een bedrijf dat producten maakt met oog voor detail. Alle figuren nemen ‘levens echte’ poses aan op een manier dat herkenbaar is vanuit de game. De figuren kloppen precies qua verhoudingen en tekeningen. De posities die de spelers als FIGMA karakters uit kunnen beelden lijken zo uit de game genomen en zijn spot-on.

Bekijk de Overwatch figuren hieronder en plaatst een reservering als je er zeker van wilt zijn dat je er een zult bezitten. We hebben onze aantallen namelijk reeds geclaimd zodat levering verzekerd is.