ForeGames

Est. 1999

ForeGames, We <3 Games.

Games van toen tot nu. Wij houden net zoveel van games als jij en hebben de videogame industrie zien starten en opbloeien tot wat het nu is.

ForeGames is ontstaan tijdens het gouden decennium van video gaming, namelijk in de jaren 90 van de vorige eeuw. Als hardcore gamers waren we altijd op zoek naar videogame producten die niet altijd standaard in de winkels verkrijgbaar waren waardoor we al vroeg begonnen met het importeren van producten uit Japan en Amerika. Dat deden we niet alleen voor onszelf maar ook voor jullie en ForeGames was een feit.

“Gamen is bij ons uitgegroeid van hobby tot het bedrijf van nu, 

Of je nu een casual gamer, hardcore gamer, of fanatieke verzamelaar bent, wij zijn er voor jou. En omdat we zelf gamer zijn begrijpen we heel goed wat gamers willen, en ook wat gamers niet willen.

ForeGames bestaat uit een compact maar fanatiek en gemotiveerd team, die er samen voor zorgen dat je vanuit je luie stoel maximaal bediend wordt met snelle leveringen en een uitstekende klanten service.

Ons assortiment staat bol van de producten die zowel nieuw als gebruikt zijn maar waarbij je altijd 100% garantie krijgt. Zelfs tot wel 24 maanden op de meeste gebruikte artikelen ! We hebben meer dan 40 verschillende console systemen waarbij je niet alleen nieuwe en gebruikte producten tegen komt, maar ook games, consoles en accessoires uit Amerika en Japan. Hou je van gaming, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Heb je games en consoles die je aan ons wilt verkopen of om wilt zetten in winkel tegoed, dan kan dat ook. We verkopen niet alleen alles wat met videogames te maken heeft, maar we nemen het ook weer in. En altijd voor nette en actuele marktwaarden. Zo maak je van je oude spullen weer iets waardevols en hoeft je oude collectie niet onnodig te stoffen. We zien je bericht graag tegemoet.

Heb je vragen, stel ze gerust, wil je iets kopen of verkopen, wij zijn er voor je.

Welkom bij ForeGames, we verheugen ons om je te helpen.

Snelle levering

Voor 16:00 besteld is vaak de volgende dag binnen. Pre-orderen is spelen op de dag van release!

Games van toen tot nu

Niet alleen de nieuwste titels, maar ook obscure games en hardware van over de hele wereld. Van een rijk verleden tot een cutting edge heden.

Uitgespeeld ?

Wij betalen wel eerlijke prijzen voor inruil! Van een enkele game tot hele collecties. We komen graag een keer bij je langs.