Call of Duty: WWII Beta

11 juli 2017
We gaan er geen doekjes om winden, zeggen waar het op staat, en slikken onze woorden niet in. We staan achter wat we zeggen en als game ontwikkelaars het daar niet mee eens zijn dan sleep ons voor het gerecht of stuur een dwang bevel en eis dat we onze woorden terug nemen. Hoe dan ook, Call of Duty Infinite Warfare was ... niet zo'n hele goede Call of Duty.
Keihard.

en laat wel, Infinite Warfare koop je op dit moment voor een zacht prijsje (bij ons), en ondanks dat het 'snappy multi-player' dat de serie zo groot heeft gemaakt volgnes ons ver te zoeken is, blijft de single-speler ervaring een waar genot.
Maar ja, daar koop je een Call of Duty game niet voor. Je koopt Call of Duty omdat je daar uren, dagen, weken, maanden, nee zelfs jaren mee vooruit wil. Levellen, prestigen, beter worden, etc. daar zit de kick van de series. En naarmate de games nieuwer werden bleef dat steeds meer een beetje verder achter, met als dieptepunt Infinite Warfare.
De enige reden waarom Infinite Warfare nog een beetje verkocht kwam door de Modern Warfare remaster die bij sommige versies van de game bijgesloten zat.
Genoeg geouwemottebalt, fast forward naar nu en Activision staat op het punt dit allemaal recht te trekken. Met WWII gaat de serie terug naar zijn roots en hopelijk ook naar de spannende en snappy gameplay van toen.
Activision kan de serie zelfs weer vol in de spotlight krijgen met nieuwe game modes die toevoegen aan het oude principe. Zo zit er nu een 'war mode' in welke wat lijkt op de Battlefield games, waarbij je als team een klus moet klaren. 'Divisions' geeft een nieuwe invulling aan de Multiplayer Carriere. Door het 'create-a-class' systeem te vernieuwen kunnen spelers nu kiezen uit vijf iconische World War II divisies: elk met zijn eigen combat training, division training en wapen skills. Deze gestroomlijnde multiplayer vorm zorgt ervoor dat spelers kunnen uitblinken in hun individuele gamestijl terwijl ze zich schrap zetten tegen de vijand in een van ’s werelds dodelijkste conflicten ooit.

Al om al kun je concluderen dat wij wel zin hebben in al dit nieuws.. ehh ouds.. nou ja, zeg maar 'al dit goeds', want we gaan er van uit dat wat we te zien en te spelen krijgen tijdens de beta ons heel erg blij gaat maken. En als dat niet gebeurd hoor je dat ook van ons, want zo zijn wij, recht voor zijn raap. Een dikke 'foei Activision' staat al onder onze copy paste knop, hoop dat we die niet hoeven te gebruiken.De beta start eerst op PlayStation 4 op 25 augustus, waarna ook Xbox fans aan de slag kunnen op 1 september.