Tekken 7

14 april 2017

Juni 2017 kent de release van Tekken 7, een videogame franchise die al heel wat jaartjes meegaat. En niet geheel zonder reden want de Tekken serie staat al sinds zijn eerste release voor keiharde competitie tussen twee spelers. Je stapt vrij gemakkelijk in de game, maar je kunt je ook verdrinken in de verdieping van mogelijkheden tot spelen. We willen er niet te dik op in gaan maar elke goede versus fighting game, het genre waar Tekken zich in bevindt, kenmerkt zich door balans, eenvoudige instap (button bashers kunnen soms winnen), en zijn langdurige diepgang. 

Maar ja we leven ondertussen niet meer in 1996, fast forward naar 2017 en je ziet in dit 7e deel dat er flink wat aandacht is besteed op grafisch gebied. 


 

Van bovenstaande video kun je toch niet anders dan watertandend wachten tot het juni is en je de mogelijkheid hebt om je battle maatje volledig tot pulver te verwerken. Gruis, pulp. 
 En wat zien we in de video? voor de Street Fighter kenners geen onbekende. Akuma! Akuma is een speelbaar karakter in Tekken, deze harde duivelse variant op Ken en Ryu laat niet over zich lopen. Laat zijn teenslippers je niet misleiden, Akuma kan iedere uitdager uit de Tekken serie meer dan zeker aan. 


Pre-order extra's en limited editions.  


Voor iedereen die een van de versies reserveert kunnen we via Namco speciale pre-order voordeel aanbieden in de vorm van Elize DLC. Een volledig extra karakter in de game zonder dat je daarvoor iets hoeft te doen. E we zeggen een van de versies want er zijn drie verschillende edities die verkrijgbaar zullen zijn. De reguliere game, een Deluxe en een Collectors Edition. Van laatste twee zijn de aantallen zeer beperkt verkrijgbaar. 

Enkele kenmerken uit dit zevende deel: 

UNREAL ENGINE 4 - TEKKEN 7 wordt aangedreven door Unreal Engine 4 en dat maakt het de mooiste TEKKEN game ooit, met bijna fotorealistische graphics en de toevoeging van verbluffende vechteffecten.

 

NAADLOZE VERHAALERVARING - Te gekke filmtechnische verhaalscènes gaan vlekkeloos over in felle gevechten die het opwindende plot van de Mishima-familie onthullen op een absoluut innovatieve manier.

 

MEER DAN 30 SPEELBARE PERSONAGES - Een gave lijst met meer dan 30 speelbare personages, met onder andere spiksplinternieuwe strijders met een van de grootste sets aan moves ter wereld die ooit in een vechtgame voorkwamen, waardoor je complete vrijheid ervaart in je vechtstijl. Ontdek je favoriete dodelijke technieken, vechtkunstmoves en combo's om de strijd te winnen!

 

STREET FIGHTER CROSS-OVER PERSONAGE - AKUMA - Street Fighter Akuma gaat vlekkeloos over in de 3D-wereld en doet mee in de strijd in een epische franchise mash-up, compleet met al zijn shoto-style moves en vuurballen.

 

COMPLEET NIEUWE VECHTMECHANIEKEN & BEWEGINGEN - Klassieke 1vs1-gevechten keren terug, samen met nieuwe bewegingen en vechtmechanieken zoals “Rage Arts”, “Power Crushes” en “Rage Drives” die de gameplay toegankelijker maken voor gamers van alle niveaus. Het verslaan van je vrienden in TEKKEN 7 zal gebaseerd zijn op geconcentreerde training of gewoon op puur fun.

 

HET LAATSTE HOOFDSTUK VAN DE MISHIMA BLOED SAGA - TEKKEN 7 staat voor het laatste deel van de 20-jarige Mishima-vete. Breng het monumentale einde van het emotioneel geladen familieconflict tussen leden van de Mishima-clan aan het licht als ze vechten om oude rekeningen te vereffenen en strijden om een allesomvattend rijk te beheersen, waarbij het evenwicht op de wereld in gevaar wordt gebracht...