Mass Effect Andromeda release 23 maart 2017

5 januari 2017
PRE-ORDER MASS EFFECT ANDROMEDA WEES DE EERSTE OM ANDROMEDA TE VERKENNEN MET DEEP SPACE EXPLORER ARMOR INCLUSIEF EEN UNIEKE NOMAD SKIN EN MULTIPLAYER BOOSTER PACK OM GOED TE BEGINNEN IN DE MULTIPLAYER CO-OP MODE (ONMIDDELLIJK INWISSELBAAR)

Mass Effect Andromeda zal bij vele van jullie plezierige gevoelens oproepen. De vorige drie Mass Effect delen hebben het zeer goed gedaan qua verkopen en de serie kent vele en zeer fanatieke volgers.
Mass Effect Andromeda komt vijf jaar na het laatst verschenen deel, deel 3 en zal zich afspelen in een geheel vernieuwd universum met nieuwe characters en omgevingen.
Voor console begrippen zal het grootste verschil zijn dat XBox 360 en PlayStation 3 ingeruild zijn voor XBox One en PlayStation 4 waardoor de mogelijkheden binnen de game en de grafische wonders tot een hoger niveau worden gebracht.
Ben jij klaar om wederom meegesleept te worden in een verhaal dat zeer waarschijnlijk vele plot wendingen kent, in een serie die je waarschijnlijk voor de rest van je gamend leven in je hart zult sluiten.