Mini Arcade Tabletops

Onze categorie ‘new retro’ is de afgelopen dagen flink aangevuld en voorzien van nieuwe artikelen in de subcategorie Mini arcade. 

My Arcade is een merk dat sinds 10 jaar de markt voorziet van producten die gebaseerd zijn op oude videogames. En deze ontwikkeling hierin staat niet stil. My Arcade heeft een lijn werkende arcade kabinetten gemaakt waar niet alleen liefhebbers van retro gaming blij van worden, maar ook iedereen die dit soort dingen graag verzamelt.

Het is natuurlijk heel erg tof dat de mini arcade machines werkend zijn, maar de verpakking waarin ze geleverd worden zijn zo gaaf dat ze prima naast elkaar in een verzameling kunnen staan. De verpakkingen zijn voorzien van authentieke grafische graphics en aankleding, en de dozen zijn hebben transparante vlakken waardoor het apparaat in de verpakking goed zichtbaar is.

Zie het als het verzamelen van Pop! Figures, zet ze naast elkaar, laat ze in de doos, en je kunt er meteen van genieten door er alleen maar naar te kijken. Wij begrijpen je :), je koopt ze niet alleen om op te spelen.

Maar ja, je kunt natuurlijk ook gewoon de doos openscheuren, batterijen erin kletsen, en gas erop, spelen ! Dat kan, maar wat je er ook mee doet, spelen, high scores neer zetten, of naast elkaar verzamelen, onderstaande units zijn simpelweg te gaaf om er niets mee te doen. Een voorwaarde, je moet wel van retro houden.

De jaren 80 staan op je te wachten, go go..