LEGO Dimensions 2e KANS DEALS !!

LEGO Dimensions is interessant voor jong en oud. Door de LEGO in elkaar te zetten krijg je figuurtjes en constructies die je daarna door de wonderen der techniek terug ziet op TV. Met een start set met portaal creëer je een toegangspoort dat ons saaie bestaan, in een handomdraai omzet naar de vibrante en levendige wereld van LEGO !

Door toevoeging van extra LEGO sets kun je deze virtuele wereld naar wens uitbreiden. Of je nu fan bent van Back to The Future, LEGO City, of Batman, deze uitbereiding sets bieden een ruimte keus aan thema’s en franchises zodat je je niet snel hoeft te vervelen. Je bouwt een set, zet deze daarna in het portaal, en voila, jouw vers gebouwde creatie verschijnt in beeld, klaar om gespeeld te worden.

LEGO producten zijn niet alleen tijdloos, maar in het geval van LEGO Dimensions komt het ook vaak voor dat sets, als ze eenmaal uitverkocht zijn, ook echt uitverkocht zijn. Je ziet prijzen dan alleen maar stijgen via platformen als eBay.

Fastforward naar de essentie van dit bericht, we hebben een levering LEGO Dimensions ontvangen waarvan de kartonnen verpakkingen niet meer bruikbaar zijn. Niet te doen voor de traditionele retail, maar rebellen dat we zijn, wij vinden dat deze artikelen een 2e kans verdienen. Als je een 2e kans LEGO Dimensions artikel besteld ontvang je de inhoud van het pakket, in de originele plastic zakjes, gesealed en wel, maar zonder de kartonnen doos. Je krijgt een nieuw product waarvan je de doos waarschijnlijk toch alleen maar weg zou gooien, voor gereduceerde prijzen.

Voor de volledigheid !! Je hebt een LEGO Dimensions start set nodig, met een portaal, om met deze sets digitaal te kunnen spelen. Heb je die niet, of nog niet, dan kun je de LEGO sets natuurlijk ook gewoon gebruiken als LEGO sets, want zelfs dan zijn deze 2e kans artikelen goedkoper dan reguliere LEGO sets !

Sommige sets zijn bij andere leveranciers al niet meer verkrijgbaar dus doe er je voordeel mee want op = op.

Gratis verzending vanaf €50,-