Kingdom Hearts III

De perfecte samensmelting tussen Square Enix & Disney.

Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts III, nog heel even geduld..

Eindelijk is hij hier, Kingdom Hearts 3. Een game die ontzettend lang in ontwikkeling is geweest, zelfs zo lang dat het een volledige generatie heeft overgeslagen. Na het grote succes van Kingdom Hearts I (2002) en Kingdom Hearts II (2005) op PlayStation 2 kwamen er al snel geruchten dat er een derde deel in ontwikkeling zou zijn. Die geruchten klopten uiteindelijk wel, maar dat het zo lang zou duren voordat wij gamertjes er onze handen aan konden leggen werd er destijds voor het gemak maar niet bij vermeld.

Er deden veel fantasie verhalen de ronde maar uiteindelijk werd de game onthult tijdens E3 2013. Kingdom Hearts III zou in ontwikkeling zijn voor zowel Xbox 360 als PlayStation 3 en binnen afzienbare tijd beschikbaar zijn. Maar helaas. Mede doordat de game door Square Enix wordt ontwikkeld in samenwerking met Disney worden er hoge eisen gesteld aan het product, en is er mede daardoor nooit een solide release datum gecommuniceerd.  Een generatie consoles stierf en ontwikkelingen omtrent Kingdom Hearts 3 werden overgezet naar PlayStation 4 en Xbox One.

Uiteindelijk zijn we 100 jaar verder en zal de game begin 2019 releasen voor PlayStation 4 en Xbox One.

 

Gameplay

Gameplay in Kingdom Hearts 3 is in de basis eenvoudig en toegankelijk zodat de game, ondanks dat het een rpg is, een groot publiek bereikt. In het verhaal ontdek je als hoofdrol speler Sora samen met Goofy en andere Disney vrienden de verschillende Disney werelden die zijn overspoeld met vijandige karakters genaamd ‘Heartless’. Aan jou en je team de taak om deze aan te vallen en uit te schakelen zodat je de Disney werelden waarin je terecht bent gekomen in zijn originele staat achter laat. Uiteraard zal dit niet zonder slag of stoot gebeuren, en is de kans groot dat je aan het einde van een wereld een vette eindbaas tegen komt. Je kunt er eigenlijk donder op zeggen dat je daar een eindbaas tegen gaat komen.

Gebruik alles wat je hebt geleerd om deze te verslaan en zorg dat je samen met je nieuwe vrienden de beste aanvalstechnieken gebruikt.

De aanvals acties voer je uit door eenvoudig op een actie knop te drukken. Alleen kun je door goed op te letten, en soms de juiste items in te stellen, sommige vijanden en eindbazen beter en makkelijker verslaan. Naast dat de game hierdoor toegankelijk is blijft het hier niet bij en kom je al snel op een stukje diepgang waardoor je bepaalde keuzes moet maken. Het geeft een kick als je door jouw gemaakte keuzes uiteindelijk een eindbaas verslaat.

In Kingdom Hearts III zitten enkele leuke mini games. Zoals je hiernaast ziet bevrijd je de in nood verkerende Mini Mouse in een spelletje Game&Watch. Doe je dit goed dan ontvang je speciale items die je in de game kunt gebruiken. Deze mix aan gameplay in combinatie met het Disney thema maakt dat Kingdom Hearts door zovelen wereldwijd wordt omarmt en er flink uitgekeken wordt naar dit derde deel.

Bestel nu en krijg de game gratis thuis bezorgt.

Kies wijs.