Kingdom Hearts III

De perfecte samensmelting tussen Square Enix & Disney !

Kingdom Hearts III

Nu verkrijgbaar

Eindelijk, Kingdom Hearts 3 is na 13 jaar in ontwikkeling te zijn geweest eindelijk verkrijgbaar.

Na het grote succes van Kingdom Hearts op PlayStation 2 in 2002, en daarna Kingdom Hearts II in 2005 doken er al snel geruchten op dat er een derde deel in de maak zou zijn. Die geruchten bleken te kloppen maar dat het nog 13 jaar zou duren voordat we er onze handen op konden leggen, werd er destijds gemakshalve maar niet bij vermeld.

De game werd uiteindelijk onthult tijdens E3 van 2013. Kingdom Hearts III was in ontwikkeling zijn voor zowel Xbox 360 als PlayStation 3, en zou binnen afzienbare tijd beschikbaar zijn. Maar helaas moesten we nog wat langer wachten, mede omdat de game in samenwerking met Disney onder extreme hoge eisen werd ontwikkeld, is er nooit een solide release datum gecommuniceerd.  Een generatie consoles stierf, en ontwikkelingen omtrent Kingdom Hearts 3 werden voortgezet op PlayStation 4 en Xbox One.

Weer 5,5 jaar verder en de game is dan eindelijk verkrijgbaar.

Gameplay

Gameplay in Kingdom Hearts 3 is in de basis eenvoudig en toegankelijk. Ondanks dat het een role playing game is, is dit een game die een groot publiek bereikt. In het verhaal kom je als speler Sora samen met vrienden Mickey, Donald, Goofy en andere Disney karakters in verschillende Disney werelden terecht die overspoeld zijn met vijandige karakters genaamd ‘The Heartless’. Aan jou en je team de taak om deze uit te roeien zodat de Disney werelden waarin je terecht bent gekomen in een vredelievende originele staat achter te laten. Uiteraard gebeurd dit niet zonder slag of stoot en is de kans groot dat je aan het einde van een wereld een vette eindbaas tegen komt. Je kunt er eigenlijk donder op zeggen dat je daar een eindbaas tegen gaat komen 🙂

Gebruik wat je hebt geleerd om deze te verslaan en zorg dat je samen met je nieuwe vrienden de beste aanvalstechnieken gebruikt !

Aanval acties voer je uit door simpelweg op een actie knop te drukken. Alleen door goed op te letten, en de juiste items te gebruiken kun je sommige vijanden en eindbazen beter en makkelijker verslaan.

In Kingdom Hearts III vind je naast het hoofd verhaal ook enkele leuke mini games. Bevrijd de in nood verkerende Mini Mouse in een spelletje Game&Watch ! Krijg je dit met succes geklaard dan ontvang je speciale items die je in de game kunt gebruiken. Deze mix aan gameplay in combinatie met het Disney thema maakt Kingdom Hearts wat het is en is de reden waarom de serie door hele volksstammen wereldwijd wordt omarmt.

In Kingdom Hearts III kom je in verschillende Disney werelden. Van The Pirates of The Caribbean tot Winny the Pooh en Rapunzel, Kingdom Hearts III is naast een hele toffe game ook een feest van herkenbaarheid. Als PlayStation 2 met al zijn oude console architectuur dit al teweeg kon brengen, wat moeten PlayStation 4 en Xbox One dan wel niet met ons gaan doen met deze game.

Deze werelden zitten er zeker in en misschien nog wel meer !

  • Kingdom of Corona (Tangled / Rapunzel)
  • Big Hero 6
  • Mount Olympus
  • Twilight Town
  • Monster’s Inc
  • Mysterious Tower
  • Rapunzel
  • Toy Story (featuring Wreck it Ralph)
  • Frozen
  • Pirates of the Caribbean

Bekijk hieronder de actuele voorraad van jouw favoriete platform.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.