Inruilen

Uitgespeeld ?

inruil@foregames.nl

Eerlijke inruil prijzen

Dat staat bij ons voorop

Eerlijke inruil prijzen geven voor de spullen die je bij ons inlevert, dat staat al sinds jaar en dag voorop. Natuurlijk verdienen wij onze centjes weer door gebruikte games te verkopen, maar als je iets moois aanbied en we kunnen het weer aanbieden in onze webshop dan hebben we daar allemaal profijt van.

ForeGames werkt al sinds de start van het bedrijf met gebruikte videogames, consoles en accessoires, en is bekend met de meeste producten en wat de waardes zijn. We kijken naar prijsvoering om ons heen maar bepalen de uiteindelijk waardes op basis van eigen inzicht.

Krijg ik dan altijd heel veel geld voor mijn spullen?

Eerlijke prijzen betekend dat je een goede waarde voor je spullen mag verwachten. Maar een eerlijke prijs betekend ook dat er soms maar een dubbeltje voor een oude FIFA game betaald wordt. Ter informatie. Van de 10 mensen die bij ons hun spullen wilden verkopen, zijn er 9,5 die direct ja hebben gezegd op ons aanbod. (even kijken hoor kloppen deze verhoudingen.. , ja klopt)

Het vreet geen brood zei ons opa vroeger altijd, als hij het had over zijn overvolle schuur met gereedschappen, ‘maar het ligt soms wel gruwelijk in de weg’ heeft hij er daarna nooit achter gezegd. Dat is iets waar we wel rekening mee moeten houden. Er zijn zoveel videogame producten in de wereld verkrijgbaar, dat we onmogelijk alles kunnen stallen.

Minimale moeite

Stuur een mail met foto’s

Wil je iets inruilen en heb je geen zin om dit zelf te verkopen aan particulieren die al dan wel of niet op komen dagen. Bij ons gaat dit simpel.

Stuur ons een e-mail met duidelijke foto’s van voor en achterkanten van de producten op het volgende adres.  

inruil@foregames.nl

En we gaan meteen aan de slag om te beoordelen of de desbetreffende artikelen interessant genoeg zijn om in te nemen, en zo ja, maken we een voorlopige waarde schatting. Zodra we de producten ‘in het echt’ na hebben gekeken wordt de sluitende waarde bepaald, en bij akkoord zit het eerste deel van de inruil er op. 

‘in het echt’

Natuurlijk kunnen we pas echt bepalen wat iets waard is als we alles zien. Dat kan op twee manieren. Als er landelijk veel aanmeldingen zijn dan plannen we een ronde door het land en kan het zijn dat we bij je langs komen. Is dit niet het geval, en ben je het min of meer eens met de geschatte waarde, dan kun je de spullen in een doos naar ons toesturen.

Na ontvangst nemen we contact op om de inruildeal te sluiten. In het verleden is gebleken dat er zelden van de eerste waarde schatting afgeweken wordt. Blijken de artikelen nep (Chinese namaak producten), of zitten er niet de juiste spullen bij die wel op de foto staan, dan kan de deal niet doorgaan. Wij ondernemen op een open en eerlijk manier en gaan er van uit dat jij dat ook doet. Producten kunnen dan terug gestuurd worden tegen vergoeding van de verzendkosten. 

Direct cash of voor een hogere waarde winkeltegoed

Cash4Games

Heb je niet zoveel met gamen, en wil je graag contant ontvangen voor je goederen, dan is dat geen probleem. Het bedrag wordt overgemaakt op een door jou aangegeven rekening en staat er binnen binnen 2 werkdagen op. Geef tijdens je inruil aan of je liever contant hebt, of dat je de goederen liever toch in wilt ruilen tegen een hogere winkel waarde. 

Hogere winkelwaarde

Maar game je nog steeds heel veel en wil je graag andere artikelen kopen, dan kun je jouw inruil gebruiken om andere artikelen in de webshop te kopen. Het voordeel wat je hiermee hebt is dat we een hogere waarde toe kennen aan jouw inruil. De inruil waarde wordt binnen twee werkdagen aan je account toegevoegd waarna je het naar hartelust kunt besteden.