G FUEL, wat is het en wat doet het ?

G FUEL voorziet je van langzame energie zonder de gebruikelijke ‘crash’ van een energie drankje.

Houd maximaal focus

Focus, die overwinning is voor jou !

Duurzaam

Langzame energie zonder toegevoegde suikers en gluten maken dat je langer door kunt gaan met wat jij goed doet.

Hydratie

Blijf gehydrateerd, water is je vriend.

G fuel


100% natuurlijke ingredienten, suikervrij, glutenvrij

Wat is G FUEL en hoe werkt het ?

G FUEL is een natuurlijke energie drank ontwikkeld in Gamma Labs. Het is een schoon en natuurlijk alternatief voor de met suiker overladen blikjes energie dranken. G FUEL is een energie drank die de hoge standaard van een hectisch leven kan bijbenen maar dan zonder de suikers en zonder de pieken en dalen die je met reguliere energiedranken ervaart. eSports atleten gebruiken G FUEL om direct focus en uithoudingsvermogen te verkrijgen zonder die gebruikelijke crash te ervaren en zonder gebruik te maken van toegevoegde chemicaliën die je wel vindt in de meeste energie drankjes.

Toen G FUEL werd ontwikkeld is de code van de perfecte energie drank gekraakt en heeft het product tot stand kunnen komen, en het uiteindelijke product is beter dan verwacht. Terwijl blikjes energie drank veel onbekende chemische toevoegingen kunnen bevatten is G FUEL daar helemaal schoon van. Je weet precies wat je drinkt omdat het een natuurlijke mix is dat aangemaakt wordt met zuiver drinkwater !

Hoe lang duurt het voordat G FUEL werkt en hoe lang werkt het dan ?

Na het drinken van G FUEL duurt het ongeveer 10 tot 15 minuten voordat het werkt. En naar gelang de hoeveelheid die je gedronken hebt heeft het een effect van 4 tot 6 uur. En het beste is nog dat je geen SUIKER CRASH ervaart ! Als het effect van G FUEL uitgewerkt is ben jij gewoon weer jij 🙂

Hoeveel porties zitten er in een pot ?

G FUEL Energy Drink Formula zijn verkrijgbaar in 30 & 40 portie potten. 1 maatschep is 1 portie / drinkbeker. De maatschepjes die in de potten geleverd worden passen e.v.t. in een plastic waterfles of shaker. Een maatschep staat ongeveer gelijk aan eetlepel aan poeder. Zo weet je altijd precies hoeveel je nodig hebt om te mixen en is het haast geen verspilling.