Ho Ho Ho..ly sh*t SNK !

Werden wij, en retro minnend Nederland, onlangs in de watten gelegd met een release van SNK’s Mini Console. komt er twee maanden na release het nieuws dat er van de Neo Geo Mini Console een speciale kerst editie gaat verschijnen !

WAT ?

In ‘kerstmis rood’ met tierelantijntjes, en voorzien van 48 ingebouwde games. Jawel, 48 games, dat zijn er 8 meer dan er in de twee reeds verkrijgbare International en Japanse versies. En dat is nog niet alles, de games zijn ook nog een wezenlijk verschillend. Zo zijn er enkele titels toegevoegd, maar zijn er ook enkele titels verdwenen. Nieuw in deze kerst bundel zijn de games Magician Lord, Ninja Combat, The Super Spy, League Bowling, Soccer Brawl, Fatal Fury, Fatal Fury 2, Fatal Fury 3, en Real Bout Fatal Fury Special. Om ruimte te maken voor deze games zijn er titels verdwenen als Fatal Fury Special en The King of Fighters ’95.

Maar alsof 48 games in deze verpakking nog niet genoeg was om over je hoofd te krabbelen is er nog meer dat je krijgt als je deze bundel aanschaft. Twee Joypad Controllers, een HDMI kabel krijg je zo meegeleverd terwijl dit voorheen los te bestellen items waren. En wat dan wel weer gaaf is, is dat de opper bazen bij SNK hebben besloten om deze ook in het rood te leveren, met keihard goud kleurige buttons.

Dat is toch wel een prachtige bundel zo alles bij elkaar. Er is alleen een maar… het is een kerst bundel, dat wil zeggen dat deze kleur is na de kerst natuurlijk wel een beetje apart is, zeg maar gerust een beetje vreemd is. Verzamelaars en liefhebbers zal het worst wezen want het feit alleen dat deze kastjes slechts eenmalig en beperkt verkrijgbaar zijn is genoeg om direct tot een bestelling over te gaan.

Ten tijde van dit schrijven is de verkoopprijs van de Console nog niet bekend maar zet dit item alvast in je wensenlijst om in de gaten te houden of er iets aangepast is. Wel op blijven letten want zodra de verkoop start hebben we geen idee hoelang deze verkrijgbaar zal zijn. Wij verwachten dat het niet heel lang zal zijn.

Fatal Fury Special en The King of Fighters ’95 verdwenen uit de lijst, dan denken wij.. hmm dat zijn twee van de beste fighters die SNK in zijn portfolio heeft. Ach ja, je kunt naast deze versie ook altijd nog kiezen om er een van die andere versies bij te nemen.

Groetjes,

Retroman