Gbros. Draadloze GameCube Controller Adapter nu verkrijgbaar

De Draadloze GameCube Controller Adapter voor Switch | PC | Mobile is vanaf nu verkrijgbaar. De unit, gemaakt door bedrijf 8BitDo, is min of meer ontwikkeld met in het achterhoofd het Nintendo Switch systeem en de release van Super Smash Bros. Ultimate. het apparaatje voorziet in een draadloze verbinding tussen jouw GameCube controller en een Nintendo Switch console, maar omdat het op bluetooth werkt kan het ook worden aangesloten op PC en andere bluetooth compatible apparaten. De unit werkt op 2 AA batterijen welke zorgen voor zo’n 30 uur game plezier. We vinden het jammer dat er geen interne accu aanwezig is die opgeladen kan worden maar uit kosten overwegingen is gekozen voor de batterij optie. Gelukkig zijn AA batterijen vandaag de dag niet heel erg duur.

Het is een lijf klein apparaatje, iets wat je niet meteen verwacht als je de foto’s ziet. Hij is geschikt voor de GameCube controller om fans van Smash Bros. dat authentieke GameCube ervaring te geven tijdens het spelen. Maar wil je toch liever met een andere controller spelen dan kun je ook kiezen voor andere controllers zoals hieronder samengevat.

We zijn zelf fan van het apparaat ook al hadden we liever nog een paar euro extra neergeteld voor een interne accu, en wordt het een dure aangelegenheid als je er meerdere nodig hebt voor meerdere controllers. Jawel we zijn zelf ook gamers, jong, oud, hardcore, casual (trouwens, laat dat casual maar weg) en kijken naar dit soort items met een zelfde spreekwoordelijke bril als de meeste van jullie. En we weten ook dat Nintendo liefhebbers nogal gepassioneerd zijn over hun hobby, Super Smash Bros. Ultimate heeft lag in de controller input, klopt. Maar bedenk dan dat iedere speler daar mee te maken heeft, niet alleen jij. Wordt de lag met deze adapter opgelost ? nee zeker niet, dat zit in de code van de game en niet in de controller. Is het plezierig om Super Smash Bros. Ultimate met deze draadloze adapter te spelen, hell yeah ! Deze adapter is dan wel niet van Nintendo zelf maar wel van 8BitDo, een bedrijf dat wat ons betreft nog nooit iets fout heeft gedaan en alleen maar mooie producten van goede kwaliteit heeft geleverd. Durven bijna te beweren dat de standaard van 8BitDo net zo goed is als die van Nintendo zelf, al dan niet beter.

Op voorraad en direct verzonden. 

  • GameCube Controller Compatible
  • Nintendo Wii Classic Controller Compatible
  • Perfect voor Super Smash Bros. Ultimate
  • USB Micro Controllers, en Wii Classic Controllers compatible
  • Mogelijkheid om NES & SNES classic controllers aan te sluiten
  • 8Bitdo G Bros. heeft een home and screenshot Buttons ingebouwd voor Switch
  • 8Bitdo G Bros. Adapter kan ook verbonden worden met Android, PC en Mac OS