FIFA 19 Pre-Order Actie

We mogen we dan wel geen winkel meer runnen waar je FIFA 19 op kunt halen, maar dat wil niet zeggen dat we stoppen met het weggeven van GRATIS PIZZA’S VAN DOMINO’S ! bij aankoop van de game via onze webshop.

En een gratis DOMINO’S pizza is niet alles dat je van ons krijgt.

 • Pre-Order FIFA 19 en ontvang GRATIS een set IGS Pro Gaming Thumb Grips
 • Pre-Order FIFA 19 en ontvang GRATIS een verse pizza van Domino’s Pizza*
 • Pre-Order FIFA 19 en ontvang GRATIS verzending binnen heel Nederland 
 • tot 5x Jumbo Premium Gouden FUT-pakketten
 • Cristiano Ronaldo leenspeler voor 7x FUT-wedstrijden
 • 5x Special Edition FUT-tenues, ontworpen door FIFA-soundtrackartiesten
 • Kies voor FIFA 19 Champion Edition en speel 3 dagen voor release !

Pre-order Actie FIFA 19

Pre-order nu en ontvang met release:

 • een set Pro Gaming Thumb Grips
 • tot 5x Jumbo Premium Gouden FUT-pakketten
 • Cristiano Ronaldo leenspeler voor 7x FUT-wedstrijden
 • 5x Special Edition FUT-tenues, ontworpen door FIFA-soundtrackartiesten

Electronic Arts Inc. heeft bekendgemaakt dat het hoogtepunt van clubvoetbal naar EA SPORTS™ FIFA 19 komt met de integratie van de UEFA Champions League en als extra’s de UEFA Europa League en UEFA Super Cup op de PlayStation 4, Xbox Xbox One, Nintendo Switch™ en PC.

Jij kan roem bereiken in het splinternieuwe toernooispeltype UEFA Champions League dat alle dramatiek van de groepsfase tot en met de roemruchte finale biedt!

The Journey

In The Journey: Champions, de dramatische finale van de Story Mode, jagen spelers in de rol van de iconische jonge voetballer Alex Hunter op de UEFA Champions League-trofee, op PlayStation 4, Xbox One en PC. Spelers kunnen er ook voor kiezen om hun droomselectie samen te stellen in FIFA 19 Ultimate Team™ met authentieke live-content uit de meest prestigieuze clubcompetities ter wereld, waaronder de UEFA Champions League en UEFA Europa League.

Nieuwe balbehandeling functies

In de gameplay op PlayStation 4, Xbox One en PC maken nieuwe functies het voor spelers mogelijk om op ieder moment controle te houden over het veld, van tactische benadering tot elke technische balbehandeling. Verder is er het volledig nieuwe Actief aanrakingssysteem dat de manier waarop spelers de bal aanneemt en schieten verandert, 50/50 Battles waarbij reacties en spelereigenschappen bepalen wie vrije ballen op het veld verovert, het nieuwe Dynamische tactieken-systeem dat spelers meer mogelijkheden biedt om hun selecties samen te stellen en hun tactische benadering aan te passen en meer.

Pre-Order FIFA 19 Video

*Gratis medium DOMINO’S pizza is alleen af te halen in Breda of Tilburg. Iedereen die een bestelling plaatst voor FIFA 19 krijgt een code bij zijn levering, woon je elders in Nederland of woon je in België dan kun je de code gebruiken als je op bezoek bent in Breda of Tilburg. Na een middagje terrassen nog een lekker een gratis pizza scoren !

Bestel FIFA 19 hieronder en krijg de game en alle extra’s gratis thuis gestuurd