Iedereen, een goed en gelukkig, 2019 !

En met iedereen bedoelen we natuurlijk jou. jij, jullie, ja iedereen die wel eens in onze webshop komt, kijkers, kopers, gewoon iedereen !

Maar wie we ook niet moeten vergeten zijn al die oude consoles die al een tijdje meegaan en die ook elk jaar weer een jaartje ouder worden.

Een paar voorbeelden van leeftijden van consoles in 2019:

  • SNES  28 jaar
  • NES  32 jaar (in Europa) 
  • Atari 2600  41 jaar
  • Xbox Classic  18 jaar
  • PlayStation 1  23 jaar

En dan heb je nog de alles in een consoles met een schuifje om je game te selecteren, deze zijn al meer dan 41 jaar oud. En als je bedenkt hoeveel plezier ze ons, en jullie, hebben gebracht, mogen die in het nieuwe jaar niet vergeten worden. Ja we kunnen een beetje sentimenteel worden als het om onze lievelingshobby gaat, maar we hebben dan ook vele en vele leuke momenten mee mogen maken in het verleden, en hopen er nog velen mee te maken in de toekomst.

2019 wordt weer een mooi game jaar met in januari al meteen de klapper van het jaar met Kingdom Hearts III. Maar in deze update gaan we niet de hype verkopers uithangen, dat doen we de volgende update wel weer. Voor nu, IEDEREEN EEN GOED EN GEZOND 2019 TOEGEWENST ! en ben een beetje lief voor elkaar..

Groetjes,

Retroman