Het jaar 2077

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 is een ambitieuze rpg gemaakt door CD Project RED voor een volwassen publiek. na The Witcher games komt CD Project RED met een game waarin mens en Cyborg samen leven in een corrupte en ronduit verrotte wereld.

Cyberpunk 2077 speelt zich af in de nabije toekomst, in een stad genaamd Night City. Een plek waar robots en mensen samen leven, maar niet zozeer in harmonie. De verhoudingen tussen mens en cyborg is verstoord en toch blijven de mensen tegen beter weten in in the Night City wonen. Waarschijnlijk in de hoop dat het ooit weer beter wordt, maar beter wordt het waarschijnlijk niet..

Dat ligt aan jou! In de game zal elke actie die je maakt doorwerken naar de rest van de game. Kies je ervoor om tijdens een transactie toch te moorden in plaats van het geld te overhandigen, dan zullen teamgenoten van je tegenstander je de rest van jouw missies blijven achtervolgen. Tenzij je natuurlijk de rest van de teamgenoten ook uitmoord, maar wil je dat wel ? Soms is het verstandiger om je te gedragen en er het beste van te maken, soms kun je niet anders dan je niet gedragen en doe je wat je moet doen. Klinkt complex ? dat is het niet, net als het echte leven zal elke gemaakte actie een reactie uitlokken en het verhaal veranderen. En dat is wat Cyberpunk 2077 uniek maakt.

Interactie tussen personen gebeurd op basis van selectie. Kies je ervoor om vriendelijk te blijven, of gooi je het vol op badd ass attitude en zoek je de randjes van de conversaties op. Sommige personen kunnen meer hebben dan anderen, het is aan jou om te bepalen en in te schatten waar je grenzen liggen. Een ding is zeker, de missie zal hoe dan ook geklaard moeten worden.

48 minuten gameplay

Wil je nog een beter beeld krijgen van de game dan is er niets beters dan gewoon zien hoe de game gespeeld wordt. Hiernaast vind je 47 minuten aan gameplay. Zie night City en zijn inwoners en de keuzes die je kunt maken die de game beïnvloeden.

Vertel jouw eigen verhaal

Bestel je de game, dan begint jouw verhaal niet alleen op de dag van release!, je betaald ook nog eens geen verzendkosten. Niet goed ? je mag de game (ongeopend) gratis naar ons terug sturen voor een full refund. Dat is het pre-order voordeel van ForeGames.