Call of Duty Black Ops 4

Call of Duty Black Ops 4

Welke versies kun je kiezen ?

Zoals je hieronder kunt zien bieden we dit jaar alleen de reguliere versies aan. We zijn er een paar maandjes uit geweest en in die tijd zijn de extra versies bekend gemaakt en hebben we niet de mogelijkheid gehad deze aan te bieden. Voor de volgende Call of Duty release kun je verwachten dat we er weer bovenop zitten en je alle versies aan zullen bieden.

In deze nieuwe Call of Duty zitten de oude en vertrouwde gameplay elementen. Weg zijn de overdreven gameplay mechanics, en terug is het oude vertrouwde Call of Duty. Oud en vertrouwd zal sommigen wat saai klinken, daarom heeft Activision voor deze versie besloten om een nieuwe game mode toe te voegen, Blackout. Blackout is de battle royal variant binnen het Call of Duty universum, je wordt met 100 man op een grote map gedropt en moet vanaf dat punt zien te overleven en als laatste over te blijven. Super kick ass game mode. Hieronder vind je gameplay van deze nieuwe mode.

De games kun je hieronder vinden en bestellen. Wij zorgen ervoor dat je de game op de dag van release geleverd krijgt en gratis verzonden.

Blackout gameplay