BIG SALES t.m. eind mei 2019

Gedurende de gehele maand mei houden we een flinke opruiming in onze afdeling merchandise !

We beginnen met een korting van 40% op elk tweede artikel in de afdeling kleding. Deze korting zal uiteindelijk oplopen tot maximaal 100% zodat je op een gegeven moment het tweede artikel gratis krijgt. Of totdat de voorraad uitverkocht is natuurlijk, jij bepaald uiteindelijk wanneer je de korting hoog genoeg vindt. Wacht je nog een paar dagen zodat de korting verder oploopt, of koop je het nu en voorkom je het risico dat het uitverkocht is. Die keus laten we aan jou.

De korting wordt tijdens de checkout in het winkelmandje verrekend, bestellingen boven €50,- worden gratis verzonden. Het betreft een op = opruiming, artikelen kunnen niet geruild worden.

UPDATE 24 april: De korting in de afdeling kleding is verhoogd naar 60% en we hebben een RACESTATION stoel met fame in een hele mooie staat van €179,- voor €99,99. Wil je het weten, deze RACESTATION heeft een nieuw waarde van €269,-

UPDATE 26 april: De korting in de afdeling kleding is verhoogd naar 100% en we hebben onze laatste exemplaren van de Neo-Geo Christmas Edition in de aanbieding van €169,- voor €99,99 (deze actie is afgelopen)

UPDATE 30 april: 100% korting op elke 2e Pop Figure !

UPDATE 3 mei: 100% korting op elk 2e LEGO Dimensions pakket. Ook op alle voordelige 2e kans sets die toch al scherp geprijsd zijn !