Battlefield V

Van ijskoude bergen tot brandende woestijnen

Battlefield V

Dice gaat terug naar hun roots

Na een paar uitstapjes keert Dice met de Battlefield serie terug naar zijn roots en laat wederom een van de grootste oorlogen die de wereld gekend heeft zien. We hebben het dan natuurlijk over de Tweede Wereldoorlog. In Battlefield 5 komen de grootste multiplayer en single player operaties tot leven met ongekend detail en realisme. Vecht zij aan zij met je kameraden op verschillende locaties over de hele wereld of ga op solo missie en sluip je een weg naar de overwinning. Battlefield 5 is ongetwijfeld een van de grootste Battlefield games tot nu toe !

Multiplayer tot 64 spelers ? Serieus ? Ik ken niet eens 64 mensen ! Dice gaat alle verwachten te boven met dit deel. Maar vindt je dat allemaal wat te overweldigend dan kun je ook kiezen voor de single player missie die deze game in zich heeft. Anders dan het recent uitgekomen Call of Duty Black Ops 4 hebben de ontwikkelaars van Battlefield wel gekozen om er een episch 1 speler verhaallijn in te weven.

Bekijk onderstaande filmpje en laat je meeslepen in een wereld waar soldaten en tegenstanders een gezicht krijgen. Je ziet meteen dat de single-player ervaring een gevoelige snaar gaat raken.