8BitDo Sega Mega Drive Draadloze Controller

Nintendo fans worden al jaren in de watten gelegd als het gaat om retro producten en hoe anders is dat met Sega. Niet alleen zijn de Nintendo, en Super Nintendo consoles steeds populairder aan het worden (en terecht), het heeft er ook toe geleid dat bedrijven in de markt sprongen met accessoires die wij in onze webshop als ‘new retro’ hebben bestempeld. Deze categorie bevat nieuwe producten die geschikt zijn voor klassieke consoles, maar Sega is hier een achter geschoven kindje. Niet langer.

De groep liefhebbers die voor Sega gaat mag dan wel kleiner zijn dan de groep die Nintendo adoreert, maar dat maakt ze niet minder geschikt als doelgroep voor goede ‘new retro’ producten, en eindelijk is het zo ver. Eindelijk wordt deze vervelende spreuk doorbroken met de 8BitDo controllers en adapters waarmee draadloos op Mega Drive & Genesis gespeeld kan worden. of op PC, Mac, Android en Switch, want ook daarop vind je veel 16-bit Sega games natuurlijk.

De artikelen opgesplitst.

  • De 8Bitdo M30 2.4G Wireless Gamepad wordt gebruikt voor de originele Consoles
  • De 8BitDo M30 Bluetooth Wireless Gamepad kan gebruikt worden om 16-bit Sega Mega Drive games op Switch of diverse andere platformen te spelen
  • Met de 8BitDo M30 Retro Receiver heb je een draadloze brug zodat je een van je favoriete draadloze controller op het Sega Mega Drive systeem aan kunt sluiten

8BitDo maakt sinds een tijdje hoge kwaliteitsproducten die door gamers wereldwijd omarmt worden, en dat daar nu een lijn aan producten voor Sega liefhebbers bij komt kunnen we alleen maar toejuichen. Al was het maar omdat we zelf van die Sega heads zijn, en als dat eenmaal in je bloed zit, gaat het er ook niet meer uit. Het is een beetje als vergif, maar dan lekkerder, zoiets..  ach laat maar.

ben jij een Sega liefhebber en wil je kennis maken met de best mogelijk verkrijgbare controller (s) voor je Sega 16-bit fix, kies dan een van onderstaande producten. Je zult er geen spijt van krijgen.