LEGO Star Wars The Force Awakens

LEGO Star Wars The Force Awakens

Pre-order nu en ontvang exclusieve bonus. Waaronder: X-wing mini figure, Finn mini figure, €5,- winkel tegoed, Extra bonus

May the plastics be with you in 28 June 2016

Sony beste game van 2016 is vanaf nu verkrijgbaar

Sony beste game van 2016 is vanaf nu verkrijgbaar

Z'n dans skills zijn misschien wat minder dan die andere Drake, maar als de hotline blingt dan is Nathan Drake er als eerste bij. Zeker als er wat vrouwtjes te redden en schatten te vinden zijn. Sony's eigen Indiana Jones laat zien wat next gen betekent met duizelingwekkende graphics en ongeëvenaarde actie. De reden dat je een PS4 gekocht hebt is hier!

Direct verkrijgbaar

Reserveer nu

Reserveer nu

Final Fantasy VII, Final Fantasy VIII, Final Fantasy X en nu Final Fantasy XV, wat hebben deze games met elkaar gemeen... Het zijn de beste uit de serie. Alles lijkt er op dat Final Fantasy XV zijn meesterlijke voorgangers, met aan top deel VII, gaat evenaren.

De revival van de Final Fantasy serie.

pr-order Mafia III

pr-order Mafia III

Mafia III ziet er bruut uit, heel bruut. Na het zien van de trailer kun je niet anders concluderen dan dat dit een van de top games wordt van 2016. Verwacht een mix van harde actie met mensen die niet met zich laten sollen. Familie is alles, en geld nog meer, Mafia III gaat op 7 oktober een kleine schokgolf door de game wereld brengen. Reserveer nu en ontvang als pre-order bonus de Family Kick Back pack met drie exclusieve wapens en drie exclusieve voertuigen.

pr-order Mafia III