Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System

Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System

Het klassieke 8-bit Nintendo systeem krijgt een tweede leven. Inclusief 30 ingebouwde top games, een klassieke 8-bit controller en voorzien van een hdmi aansluiting.

DRAGON BALL: XENOVERSE 2

DRAGON BALL: XENOVERSE 2

Binnenkort meer dlc info.

Reserveer nu

Reserveer Battlefield™ 1

Reserveer Battlefield™ 1

Reserveer nu een van de meest spectaculaire games van 2016. Terug in de tijd waar het weer om jou gaat en elke situatie spannend kan zijn. Battlefield 1 is de game waar de gehele ForeGames crew het meest naar uitkijkt.

Reserveer Battlefield™ 1

Formula 1 2016

Formula 1 2016

Nationaal trots Jos Verstappen heeft Nederland op de kaart gezet wat betreft Formule 1. Nu de nieuwste Formula One game verkrijgbaar is kun je zijn teamgenoot zijn. Verover jij samen met hem de wereld!

Reserveer nu

Reserveer nu

Reserveer nu

Final Fantasy VII, Final Fantasy VIII, Final Fantasy X en nu Final Fantasy XV, wat hebben deze games met elkaar gemeen... Het zijn de beste uit de serie. Alles lijkt er op dat Final Fantasy XV zijn meesterlijke voorgangers, met aan top deel VII, gaat evenaren.

De revival van de Final Fantasy serie.

Mafia III

Mafia III

Mafia III wordt een topper. Verwacht een mix van genadeloos harde actie, met hoofdrol spelers die op geen enkele manier met zich laten sollen. Familie is alles, en geld is onderdeel van de familie. <br> De nieuwe Mafia-game speelt zich af tijdens de jaren '60, in de moerassige stad New Orleans. In de reveal trailer hoor je Jimi Hendrix met All Along The Watchtower en House of the Rising Sun van de Animals, typische jaren '60 muziek dat de sfeer van de game weergeeft. In de game ben jij Lincoln Clay, een veteraan uit de Vietnam oorlog die als weeskind is opgegroeid zonder familie. Hij heeft daardoor zelf een familie gevormd door gangleden om zich heen. Hij verhuisde naar New Orleans om zich daar te voegen bij de 'black mob', de zwarte Mafia. <br> Reserveer Maffia 3 en ontvang de Family Kick Back pack als pre-order bonus met drie exclusieve wapens, en drie exclusieve voertuigen. Mafia III is vanaf 7 oktober verkrijgbaar voor een scherpe introductie prijs. EN! ForeGames zal samen met alle IGS stores binnenkort nog een mooie pre-order actie presenteren. Eenmalig kunnen wij een ..... ....... weg geven. Watch this space.

Pre-order voor exclusieve voordelen