SF5: Limited Steelbook

SF5: Limited Steelbook

Hadoken je deze collectors edition al ? Alleen in Europa te krijgen en wij hebben em op dag 1 voor je klaar liggen ! Deze limited edition beval alle content die de normale versie ook heeft plus een metalen hoesje met zeer coole Ryu artwork.

Alles SF5

Link is scherper dan ooit

Link is scherper dan ooit

HEY! It's dangerous to go in alone, dus zorg dat je deze Limited Edition van Zelda: Twiligh Pricess HD in huis haalt. Bij deze versie krijg je namelijk een Amiibo van Midna die je nergens los gaat kunnen kopen. Epona staat al op je te wachten! Tijd om de wereld voor de zoveelste keer te redden...

Amiibo hunters opgelet

Just Cause trilogie compleet

Just Cause trilogie compleet

Hang een truck onder je vliegtuig, spring naar een helicopter, maak ze aan elkaar vast met je graplinghook, parachute naar een gebouw, crash je auto-heli-vriegtuig constructie terwijl je basejumpt met de explosie in de achtergrond. Kortom, Just Cause is terug !

Omdat het kan

Nathan gaan next gen

Nathan gaan next gen

Z'n dans skills zijn misschien wat minder dan die andere Drake, maar als de hotline blingt dan is Nathan Drake er als eerste bij. Zeker als er wat vrouwtjes te redden en schatten te vinden zijn. Sonys Indiana Jones wannabee laat zien wat next gen betekent met duizelingwekkende graphics en ongeevenaarde actie. De reden dat je een PS4 gekocht hebt is hier!

No time for love, Dr. Drake